For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Transport/Info

Reisen hit – med bil

Kragerø ligger 200 kilometer sør for Oslo. Hvis du kjører bil, tar du av fra E18 enten ved Gjerdemyra eller ved Tangen i Sannidal.
Finn leiebil hos AutoEurope.

Reisen hit - med tog

Sørlandsbanen mellom Oslo og Kristiansand/Stavanger stopper på Neslandsvatn stasjon. Det er noen avganger som har korresponderende bussavganger til og fra Kragerø. Vær obs på at det kan være litt ventetid mellom buss og tog! 
Se avganger på NSBs nettsted og busslinje 607 med Drangedal bilruter.

Reisen hit - med buss

Ekspressbussene som også korresponderer med ruter fra Vestlandet kommer enten fra Oslo eller Sørlandet og stopper på Tangen i Sannidal. Herfra tar lokale busser deg videre til Kragerø sentrum. For rutetider se:

Nytt og bedre busstilbud mellom Kragerø og Grenland fra 15. oktober 2018: 4 avganger direktebuss linje 459 Kragerø - Skjelsvik t/r! For mer info se her

Du kan også ta tog til Neslandsvatn, der det er bussforbindelse via Tangen videre til Kragerø.

Reisen hit – med ferge

Fergeterminalene i Kristiansand og Larvik ligger bare henholdsvis halvannen og en times biltur fra Kragerø. Kortest avstand med en kjøretid på ca. 30min har du til Fjordline i Langesund. Fjordline har daglige anløp med ferge mellom Hirtshals i Danmark og Langesund.
Color Line har daglige anløp mellom Hirtshals og Larvik i Vestfold, og mellom Strømstad i Sverige og Sandefjord i Vestfold.

Reisen hit - med fly

Via flyplassene i Kristiansand (Kjevik), Sandefjord (Torp), Skien (Geiteryggen), Moss og Oslo (Gardermoen) kan du komme til Kragerø med leiebil; eller kanskje enda bedre: Du kan ta med sykkel på flyet, og få en flott tur langs kysten til Kragerø. Nærmeste flyplass er Torp lufthavn i Sandefjord som ligger ca. halvannen time med bil fra Kragerø.

Sandefjord Lufthavn Torp- Kragerø

Reisende med buss Sandefjord Lufthavn Torp – Kragerø (Tangen) anbefales å bruke Nettbuss Express hvor du kan få kjøpt én billett for hele reisen. Etappen deles av Telemarksekspressen (Torp-Fokserød) og Sørlandsekspressen (Fokserød-Tangen) med bussbytte på Fokserød. Inkludert i billettprisen er da også tilbringerbuss Kragerø sentrum – Tangen. En annen mulighet for transport til og fra Torp er å ta Nettbuss/Telemarksekspressen på strekningen Torp-Fokserød og Konkurrenten videre på strekningen Fokserød-Tangen. Da må det løses inn to billetter og du må selv sjekke at bussene korresponderer med hverandre.

Transport i Kragerø

Hvis du kommer med sykkel, følger du merket sykkelvei helt til byen. Sykkelveier har vært en prioritet de siste årene, og det er enkelt å ta seg frem på to hjul.

Ferge

I Kragerøskjærgården er det 3 ferger og en hurtigbåt som sørger for bil-, gods- og persontrafikk mellom de største øyene, «M/F Kragerø», «B/F Jesper», «B/F Naus» og hurtigbåten "Perlen". Fra salongen om bord på den største fergen, «M/F Kragerø», kan du nyte vår vakre skjærgård gjennom alle årstider.

For ruteopplysning, se www.fjordbat.no/rutetider eller ring Ruteopplysningen 177. 

Taxibåt

Taxibåtene  frakter passasjerer til og fra hytter/div. arrangementer i hele øyriket. Du kan ringe direkte til båtene for booking.

  • Runar Larsen Taxibåtservice AS på tlf: 97 00 33 00 
  • Bjørns taxibåt & hytteservice på tlf: 40 60 40 00
  • Per Haudt Skyssbåten på tlf: 99 27  05 06
  • Geir Aasvik på tlf: 92 62 12 00
  • Ole Gundersen Taxibåt på tlf: 90 80 44 44
  • Taxibåten Langøy: 93 00 00 00

Når de ikke er ute på oppdrag ligger båtene ved kai på taxibåtbrygga, like ved fergeleiet.

Lokale busser

Drangedal Bilruter AS driver ordinær persontransport i Kragerø Kommune. De har også ruter fra Kragerø til Vest Bamble og samarbeider med Konkurrenten.no/Nettbuss Express som kjører fra Oslo - Kristiansand/Kristiansand - Oslo, via Tangen i Kragerø Kommune.

Se rutetidene for alle lokale busser i Kragerø her: www.drangedal-bilruter.no

Nytt og bedre busstilbud mellom Kragerø og Grenland fra 15. oktober 2018: 4 avganger direktebuss linje 459 Kragerø - Skjelsvik t/r! For mer info se her

Taxi

  • Kragerø Taxi: Ring 35 98 12 40! 
  • Sannidal Taxi: Ring 35 99 20 77
  • Nye Stabbestad Taxi: Ring 48 44 88 88

For å se kart over Kragerø klikk her!

Søk overnatting

Type:

Søk ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

Type:
Navn / nøkkelord:

Ikke gå glipp av