For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Transport/Info

Reisen hit – med bil

Kragerø ligger 200 kilometer sør for Oslo. Hvis du kjører bil, tar du av fra E18 enten ved Gjerdemyra eller ved Tangen i Sannidal.
Finn leiebil hos AutoEurope.

Reisen hit - med tog

Sørlandsbanen mellom Oslo og Kristiansand/Stavanger stopper på Neslandsvatn stasjon. De fleste avgangene har korresponderende bussavganger til og fra Kragerø.
Se priser og avganger på NSBs nettsted.

Reisen hit - med buss

Ekspressbussene som også korresponderer med ruter fra Vestlandet kommer enten fra Oslo eller Sørlandet og stopper på Tangen i Sannidal. Herfra tar lokale busser deg videre til Kragerø sentrum. For rutetider se:

Du kan også ta tog til Neslandsvatn, der det er bussforbindelse via Tangen videre til Kragerø.

Reisen hit – med ferge

Fergeterminalene i Kristiansand og Larvik ligger bare henholdsvis halvannen og en times biltur fra Kragerø. Kortest avstand med en kjøretid på ca. 30min har du til Fjordline i Langesund. Fjordline har daglige anløp med ferge mellom Hirtshals i Danmark og Langesund.
Color Line har daglige anløp mellom Hirtshals og Larvik i Vestfold, og mellom Strømstad i Sverige og Sandefjord i Vestfold.

Reisen hit - med fly

Via flyplassene i Kristiansand (Kjevik), Sandefjord (Torp), Skien (Geiteryggen), Moss og Oslo (Gardermoen) kan du komme til Kragerø med leiebil; eller kanskje enda bedre: Du kan ta med sykkel på flyet, og få en flott tur langs kysten til Kragerø. Nærmeste flyplass er Torp lufthavn i Sandefjord som ligger ca. halvannen time med bil fra Kragerø.

Sandefjord Lufthavn Torp- Kragerø

Reisende med buss Sandefjord Lufthavn Torp – Kragerø (Tangen) anbefales å bruke Nettbuss Express hvor du kan få kjøpt én billett for hele reisen. Etappen deles av Telemarksekspressen (Torp-Fokserød) og Sørlandsekspressen (Fokserød-Tangen) med bussbytte på Fokserød. Inkludert i billettprisen er da også tilbringerbuss Kragerø sentrum – Tangen. En annen mulighet for transport til og fra Torp er å ta Nettbuss/Telemarksekspressen på strekningen Torp-Fokserød og Konkurrenten videre på strekningen Fokserød-Tangen. Da må det løses inn to billetter og du må selv sjekke at bussene korresponderer med hverandre.

Transport i Kragerø

Hvis du kommer med sykkel, følger du merket sykkelvei helt til byen. Sykkelveier har vært en prioritet de siste årene, og det er enkelt å ta seg frem på to hjul.

Ferge

I Kragerøskjærgården er det 3 ferger og en hurtigbåt som sørger for bil-, gods- og persontrafikk mellom de største øyene, «M/F Kragerø», «B/F Jesper», «B/F Naus» og hurtigbåten "Perlen". Fra salongen om bord på den største fergen, «M/F Kragerø», kan du nyte vår vakre skjærgård gjennom alle årstider. 
For ruteopplysning, se www.fjordbat.no/rutetider eller ring Ruteopplysningen 177. 

Taxibåt

Taxibåtene  frakter passasjerer til og fra hytter/div. arrangementer i hele øyriket. Du kan ringe direkte til båtene for booking.

  • Bjørns taxibåt & hytteservice på tlf: 40 60 40 00
  • Per Haudt Skyssbåten på tlf: 99 27  05 06
  • Geir Aasvik på tlf: 92 62 12 00
  • Ole Gundersen Taxibåt på tlf: 90 80 44 44
  • Taxibåten Langøy: 93 00 00 00

Når de ikke er ute på oppdrag ligger båtene ved kai på taxibåtbrygga, like ved fergeleiet.

Lokale busser

Drangedal Bilruter AS driver ordinær persontransport i Kragerø Kommune. De har også ruter fra Kragerø til Vest Bamble og samarbeider med Konkurrenten.no/Nettbuss Express som kjører fra Oslo - Kristiansand/Kristiansand - Oslo, via Tangen i Kragerø Kommune.

Se rutetidene for alle lokale busser i Kragerø her: www.drangedal-bilruter.no

Kragerø Taxi

10 biler og 2 maxi taxi. Døgnvakt - God service - Trygghet. Ring 35 98 12 40! 

Se også: Kragerø Taxi

For å se kart over Kragerø klikk her!

Søk overnatting

Type:

Søk ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

Type:
Navn / nøkkelord:

Ikke gå glipp av