For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Skjærgården

I Kragerø er vi stolte av skjærgården vår. 495 holmer og øyer skaper et nettverk av stemning og muligheter til opplevelser det ikke finnes maken til.  Og vi deler gjerne med oss. Det er plass nok til alle! 

Kragerø har en levende skjærgård med ca 500 fastboende, 4000 hytter og uthavner der båtfolket kan ankre opp og leve livet så lenge man ønsker.

Vi anbefaler en tur med Kragerø Fjordbåtselskap, som har fergeruter til ni steder i skjærgården.  På de største øyene er det lagt til rette for fine ferieopplevelser, både for dagsbesøk og overnatting.

Skjærgårdsparken er et felleseie. 7000 mål med svaberg, brygger, fortøyningsbolter og sandstrender kan benyttes fritt. Her er det virkelig lagt til rette for bruk av egen båt. Om du ikke har egen båt kan du ta en av våre taxibåter

Helt ytterst mot Skagerrak ligger Stråholmen og Jomfruland som et vern mot storhavet.  Begge øyene er en del av nasjonalparken, som er anlagt for å sikre en utvikling der hensynet til kulturlandskapet, naturen og dyrelivet står sentralt.

Antall resultater:

Antall resultater: 19

 1. Legg Arøy til i reiseruten din.

  Arøy

  Sted

  Kragerø

  Arøy er en godt bevart hemmelighet i Kragerøskjærgården, en fantastisk liten øy ytterst i Kragerøskjærgården på ca. 850 dekar. Her finner du idylliske små bukter, sandstrender, rødmalte naust og sjarmerende gamle fiskerboliger.

 2. Legg Bærøy til i reiseruten din.

  Bærøy

  Sted

  Kragerø

  Bærøy er den fjerde største øya i Kragerø kommune og byr på flott natur samt knauser med fantastisk utsikt og mange flotte badeplasser. På øya er det 5-6km med veier og stier og rikelige muligheter for naturopplevelser.

 3. Legg Gumøy til i reiseruten din.

  Gumøy

  Sted

  Kragerø

  På Gumøy finner du det mest varierte turterrenget i hele skjærgården og skjærgårdens to fineste utsiktspunkter. Gumøy er et paradis for de som ønsker seg en turopplevelse utenom det vanlige!

 4. Legg Gumøy Kultursti til i reiseruten din.

  Gumøy Kultursti

  Sted

  Kragerø

  Kulturstien på Gumøy er 3 km lang og starter ved Kvernmyra. Kulturstien går rundt golfbanen, og er en fin måte å bli bedre kjent med Gumøy på. Her finner du gamle isdammer, dolomittgruver, hagemark, beitelandskap, gamle ferdselsårer m.m.

 5. Legg Jomfruland til i reiseruten din.

  Jomfruland

  Sted

  Kragerø

  Øya Jomfruland er en naturperle ytterst i den flotte Kragerøskjærgården.

 6. Legg Jomfruland nasjonalpark til i reiseruten din.

  Jomfruland nasjonalpark

  Sted

  Kragerø

  Jomfruland nasjonalpark omfatter produktive sjøområder, rikt naturmangfold og vakre landskap. Her kan du lære, oppleve, drive aktiviteter eller bare nyte sansenes og stillhetens rike!

 7. Legg Korset - Skåtøy til i reiseruten din.

  Korset - Skåtøy

  Sted

  Kragerø

  Korset ligger på enden av Skåtøy og har et pittoresk miljø med gamle loshus liggende i sjøkanten og havet rett ut bak holmene. Her bor det både fastboende og hyttefolk. En gå- eller sykkeltur dit i lett terreng er en fin aktivitet for hele familien.

 8. Legg Kragerø Fjordbåtselskap IKS til i reiseruten din.

  Kragerø Fjordbåtselskap IKS

  Sted

  Kragerø

  Bli med Kragerø Fjordbåtselskap ut i den fantastiske Kragerøskjærgården og få deg en flott opplevelse du sent vil glemme!

 9. Legg Krikken Kystfort - Skåtøy til i reiseruten din.

  Krikken Kystfort - Skåtøy

  Sted

  Kragerø

  Krikken Kystfort ligger på den ene enden av øya Skåtøy, strategisk plassert rett ved innseilingen til Kragerø. Kystfortet var et av landets største under 2.verdenskrig og er i dag et flott turområde med en fantastisk utsikt – fra Portør i vest til...

 10. Legg Langøy til i reiseruten din.

  Langøy

  Sted

  Kragerø

  Den nest største øya i Kragerøskjærgården heter Langøy og er 6,6km2 stor. På Langøy finner vi gamle gruver, en stor og flott naturhavn og skjærgårdens høyeste punkt. Størstedelen av øya er skogkledd og ute på denne flotte øya som har en rik og...

 11. Legg Levangsheia til i reiseruten din.

  Levangsheia

  Sted

  Kragerø

  Levangsheia kan by på så mangt og er et naturparadis for store og små. Her finner du frodig skog med rolige ferskvann, historiske og kulturelle bygg- og områder, samt noen av de kanskje aller fineste skjærgårdspartiene i hele distriktet.

 12. Legg Portør til i reiseruten din.

  Portør

  Sted

  Kragerø

  På en egen liten «avstikker» ut fra Levangshalvøya ligger naturskjønne og idylliske Portør. Her ute ligger alt til rette for flotte opplevelser i et fantastisk naturlandskap, året rundt.

 13. Legg Signalen på Gumøy til i reiseruten din.

  Signalen på Gumøy

  Sted

  Kragerø

  På Vestre Gumøyknute/Signalen finner du Kragerø skjærgårdens nest høyeste punkt og en storslagen panoramautsikt du sent vil glemme!

 14. Legg Skåtøy til i reiseruten din.

  Skåtøy

  Sted

  Kragerø

  Skåtøy er den største øya i skjærgården, og byr på flotte turmuligheter for alle og enhver. Her er det gallerier, flotte konserter, en sjarmerende kafé, en av Norges største tømmerkirker, kulturminner og til og med et kystfort fra 2. verdenskrig.

 15. Legg Stabbestad til i reiseruten din.

  Stabbestad

  Sted

  Kragerø

  På en halvøy utenfor Kragerø finner du vakre Stabbestad. Her finner du flere bademuligheter samt flott natur som omringer stedet, blant annet starter en etappe av Kyststien nettopp her. På åskammen over Stabbestad ligger Kragerø Resort med sine...

 16. Legg Stangnes til i reiseruten din.

  Stangnes

  Sted

  Kragerø

  Stangnes ved Levang er et av Kragerøs fineste friområder med glattskurte svaberg og badeplasser. Gjennom sommeren serveres kaffe og vafler fra fiskerhjemmet fra 1870-årene, som Kragerø Turlag disponerer.

 17. Legg Stråholmen til i reiseruten din.

  Stråholmen

  Sted

  Kragerø

  Ytterst i Kragerøskjærgården, vendt ut mot Skagerrak i øst og som vern mot havet for innsiden, finner vi en eksotisk liten øy kalt Stråholmen. Denne lille øya, beliggende 2km nord for Jomfruland, er kjent for sin vakre bebyggelse, og noen vil kalle...

 18. Legg Taxibåter i Kragerø til i reiseruten din.

  Taxibåter i Kragerø

  Sted

  Kragerø

  Reis - lev - opplev! Hvor som helst, når som helst, ta en taxibåt!

 19. Legg Tåtøy til i reiseruten din.

  Tåtøy

  Sted

  Kragerø

  Rett sør for Kragerø sentrum finner du en stor og flott øy som er ca 3 km lang. Tåtøy heter denne øya og består av store skogkledte områder og bebgyde knauser. Her er det flotte turstier, badeområder og jogge- og sykkelløyper du kan benytte deg av,...

Søk overnatting

Type:

Søk ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

Type:
Navn / nøkkelord:

Ikke gå glipp av