For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Utforsk Kragerø:

Ting å Gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:

Ting å gjøre

Søk ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:

Vennegjenger, "gutta på tur", kunstinteresserte, barnefamilier og trimentusiaster - Kragerø har noe for enhver smak. Fra øverste dekk på den nyeste ferga har du et panoramablikk over hele øyriket der den snirkler seg gjennom trange sund mellom øyer og skjær. Skjærgården og de mange idylliske småvannene omkring Kragerø er ideelle for naturstille padleturer eller fisketurer. Er du glad i å sykle, finner du alltid passende utfordringer. Sjørafting i en RIB gir et adrenalinkick du vil huske lenge, og enda tøffere blir opplevelsen en rufsete høstdag!

Kunst og kultur har lange tradisjoner i Kragerø. Det spesielle lyset her ved kysten har inspiret blant annet Edvard Munch til auladekorasjonene "Solen" og "Historien". Theodor Kittelsen var født og oppvokst her og tegnet mye fra Jomfruland. Kulturen blomstrer, og vi gir deg gjerne tips om du er på jakt etter noe helt spesielt.

Høsten i Kragerø kan være dramatisk når Skagerrak viser muskler. Vinteren her er stille og vakker. Med våren kommer lyset, og hvitveisturene til Jomfruland gir løfter om en ny sommer. Hver årstid har sin sjarm, og Kragerø har mye å by på gjennom hele året.

Lukk Video

Utvalgte
Skjærgården

Portør havn

Portør

LocationStabbestad

På en egen liten «avstikker» ut fra Levangshalvøya ligger naturskjønne og idylliske Portør. Her ute ligger alt til rette for flotte opplevelser i et fantastisk naturlandskap, året rundt.

Gumøy

Gumøy

LocationKragerø

På Gumøy finner du det mest varierte turterrenget i hele skjærgården og skjærgårdens to fineste utsiktspunkter. Gumøy er et paradis for de som ønsker seg en turopplevelse utenom det vanlige!

Stråholmen

Stråholmen

LocationKRAGERØ SKJÆRGÅRD

Ytterst i Kragerøskjærgården, vendt ut mot Skagerrak i øst og som vern mot havet for innsiden, finner vi en eksotisk liten øy kalt Stråholmen. Denne lille øya, beliggende 2km nord for Jomfruland, er...

Utvalgte
Attraksjoner

Bygdetunet i Sannidal

Sannidal Bygdetun

LocationSannidal

Ønsker man å lære bygdas historie og oppleve hvordan livet i Sannidal var i tidligere tider, er Bygdetunet stedet. Bygdetunet i Sannidal består av åtte gamle historiske bygninger fra 1700- og...

Området rundt kirken

Skåtøy Kirke

LocationSkåtøy

Skåtøy kirke, også kalt Skjærgårdskatedralen, ligger i nydelige omgivelser midt på Skåtøys smaleste parti. Kirken ble innviet i 1862 og bygningen er langskipet og laftetømret. Skåtøy kirke ligger i...

Kragerø kirke

Kragerø kirke

LocationKragerø

Kragerø kirke ble innviet i 1870 og er en nygotisk kirke tegnet av Georg Andreas Bull og bygget i tegl. Kirken erstattet den gamle Christi kirke fra 1652 som var en korsformet trekirke.

Utvalgte
Aktiviteter

Kragerø Grand Prix 2018

Kragerø Grand Prix 2018

LocationKragerø

Kragerø Grand Prix 2018. Sjakkturnering på Kragerø Sportell 31. aug. – 2. sept.

En dykker

Kragerø Dykkeklubb

LocationKragerø

Kragerø Dykkeklubbens motto er: Dykk sammen, dykk sikkert! Hvis du driver med dykking eller har lyst å lære det ta kontakt med oss, så utforsker vi sammen Kragerøs undervannsverden!

Kragerø Resort

Kragerø Resort

LocationStabbestad

Kragerø Resort tilbyr et stort opplevelseområde, med spa, tennisbane, minigolf , korthull og 18- hulls golfbane, Beachclub, kajakk-/sykkelutleie, beachvolleybane, restauranter og et spennende...

Utvalgte
Turtips

Slerva

Slerva

LocationHelle

Kjempefint friområde ved Hellefjorden. Sandstrand, gressplen og svaberg.

Nautebakken - Badeplass

Nautebakken - Badeplass

LocationKragerø

Nautebakken er en sentrumsnær og familievennlig badeplass i nærheten av Tallakshavn i Rørvik.

Hullvann på Helle

Hullvann på Helle

LocationHelle

Et bad i ferskvann kan absolutt anbefales! Du finner Hullvann noen minutters kjøring fra Helle sentrum (Coop Extra) i retning E18 og Dørdal. Her er det også veldig fint å padle!

Utvalgte
Galleri & Museer

Lilletorvet Antikk

Lilletorvet Antikk

LocationKragerø

Har du en forkjærlighet for gamle ting er antikvitetsbutikken Lilletorvet Antikk "et must" for deg! Butikken ser kanskje liten ut fra gaten, men på innsiden er det nærmest et museum! 

Trine Lindheim - Kragerø Kunstforening

Trine Lindheim - Kragerø Kunstforening

LocationKragerø

Trine Lindheim (grafikk) stiller ut i Kragerø Kunstforening 14.juli - 29.juli.

Fotoutstilling - Fritt motiv

Fotoutstilling - Fritt motiv

LocationKragerø

Velkommen til Kragerø Fotoklubbs utstilling i Galleri Kragerø ved Bybrua!

Søk overnatting

Type:

Søk hva skjer

Type:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

Type:
Navn / nøkkelord:

Ikke gå glipp av