For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Reiseinfo

Det er lett å komme seg til og fra Kragerø enten med offentlig transport eller egen bil.

Hvis du tar egen bil, tar du av fra E18 enten ved Gjerdemyra eller ved Tangen i Sannidal. Den nye innfartsveien har gjort den siste etappen riktig så komfortabel.

Ekspressbussene som også korresponderer med ruter fra Vestlandet kommer enten fra Oslo eller Sørlandet og stopper på Tangen i Sannidal. Herfra tar lokale busser deg videre til Kragerø sentrum. For rutetider se:

Du kan også ta tog til Neslandsvatn, der det er bussforbindelse via Tangen videre til Kragerø.

Reisen hit – med ferge

Fergeterminalene i Kristiansand og Larvik ligger bare henholdsvis halvannen og en times biltur fra Kragerø. Kortest avstand med en kjøretid på ca. 30min har du til Fjordline i Langesund. Fjordline har daglige anløp med ferge mellom Hirtshals i Danmark og Langesund.
Color Line har daglige anløp mellom Hirtshals og Larvik i Vestfold, og mellom Strømstad i Sverige og Sandefjord i Vestfold.

Reisen hit - med fly

Via flyplassene i Kristiansand, Sandefjord (Torp), Skien (Geiteryggen), Moss og Oslo (Gardermoen) kan du komme til Kragerø med leiebil; eller kanskje enda bedre: Du kan ta med sykkel på flyet, og få en flott tur langs kysten til Kragerø. Nærmeste flyplass er Torp lufthavn i Sandefjord som ligger ca. halvannen time med bil fra Kragerø.

Transport i Kragerø

Hvis du kommer med sykkel, følger du merket sykkelvei helt til byen. Gang- og sykkelveier er prioritert de siste årene, og den siste etappen fra Sannidal til sentrum har blitt en ren nytelse for alle som velger tohjulingen som fremkomstmiddel.

I Kragerøskjærgården er det 3 ferjer og en hurtigbåt som sørger for bil-, gods- og persontrafikk mellom de største øyene, «M/F Kragerø», «B/F Jesper», «B/F Naus» og hurtigbåten "Perlen". Fra salongen om bord på den største fergen, «M/F Kragerø», kan du nyte vår vakre skjærgård gjennom alle årstider. 
For ruteopplysning, se www.fjordbat.no/rutetider eller ring Ruteopplysningen 177. 

Taxibåtene  frakter passasjerer til og fra hytter/div. arrangementer i hele øyriket. Du kan ringe direkte til båtene for booking.

Når de ikke er ute på oppdrag ligger båtene ved kai på taxibåtbrygga, like ved fergeleiet.

Lokale busser

Drangedal Bilruter AS driver ordinær persontransport i Kragerø Kommune. De har også ruter fra Kragerø til Vest Bamble og samarbeider med Konkurrenten.no/Nettbuss Express som kjører fra Oslo - Kristiansand/Kristiansand - Oslo, via Tangen i Kragerø Kommune.

Se rutetidene for alle lokale busser i Kragerø her: www.drangedal-bilruter.no

For å se kart over Kragerø klikk her!

Søk overnatting

Type:

Søk ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

Type:
Navn / nøkkelord:

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av