For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Utforsk Kragerø:

Overnatting

Type:

Overnatting

Hotell, ferieleilighet, egen hytte, camping eller bed&breakfast. I Kragerø kan du velge i alle former for overnatting fra telt i havgapet til luksuriøse suiter på spahotellet.

Kragerø Resort har et av Nordens flotteste spa, og et opphold på livsstilhotellet kan kombineres med spennende aktiviteter som golf og naturopplevelser i skogen og på sjøen.

I sentrum ligger Victoria Hotel som har stått helt siden 1880. Med renoverte rom kan du bo komfortabelt midt i byen, året rundt.

Et annet hotell rett ved vannet, og midt i hjertet av Kragerø er Tollboden Hotell som åpner sine dører i mars 2018. Når vegger og gulv fra 1783 møter et eksklusivt og moderne design skapes det en helt unik stemning som du kan oppleve i deres 13 rom. 

Våre overnattingstilbud ligger spredt i hele kommunen, fra Jomfruland lengst ut mot havet til fredelige ferskvannsidyller i innlandet, og Mikrohyttene. Hva med en unik hytteopplevelse midt i naturen? 

Privat gjestfrihet

Enkelte ganger er det vanskelig å oppdrive en ledig seng i Kragerø. Da er det godt at vi har private familier som leier ut værelser for en natt eller tre. Visit Kragerø (Turistinformasjonen) formidler kontakten, betalingen skjer direkte med utleier.

Søk overnatting

Type:

Utvalgte
Hoteller

Kragerø Resort utsiden

Kragerø Resort

LocationStabbestad

Kragerø Resort ligger majestetisk plassert med storslagen utsikt på Stabbestad. Særpreget arkitektur, interiør og design, og med Kragerø sin skjønne skjærgård som nærmeste nabo kan resorten oppleves...

Victoria Hotel

Victoria Hotel

LocationKragerø

I sentrum av Kragerø, finner du idylliske Victoria Hotel som ble bygget i 1880, og har drevet under navnet Victoria Hotel siden 1901.

Tollboden Hotell

Tollboden Hotell

LocationKragerø

Tollboden Hotell er et lite, sjarmerende hotell ved vannet midt i Kragerø sentrum. Når vegger og gulv fra 1783 møter et eksklusivt og moderne design skapes det en helt unik stemning som du kan...

Utvalgte
Hytter & Leiligheter

Jomfruland Kystledhytta

Jomfruland Kystledhytta

LocationJomfruland

Opplev drømmeferien på idylliske Jomfruland. Kystledhytta er tilgjengelig for alle om sommeren, men høst, vinter og vår er den reservert medlemmer av Kystlaget. Fra sommeren 2015 kan Kragerø Kystlag...

Øitangen, hovedhuset

DNT Øitangen

LocationJomfruland

Velkommen til unike DNT hytter ytterst i havgapet! Her kan man overnatte i herlige omgivelser på Jomfruland året rundt! DNT Øitangen drives av DNT Telemark.

Signalen på Gumøy

Gumøy Feriesenter - Ferieleiligheter

LocationKragerø

Lettstelte ferieleiligheter med inngang, bad og soverom i underetasjen. Egen lekeplass for barn, og kort vei til en koselig liten strand. 

Utvalgte
Campingplasser

Jomfruland Camping

Jomfruland Camping

LocationJomfruland

Velkommen til Jomfruland Camping. Nydelige Jomfruland ytterst i Kragerø skjærgården. Her kan vi tilby det meste, fra turer i skog og mark, til bading på sandstrender og svaberg.

Søk ting å gjøre

Type:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

Type:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

Type:
Navn / nøkkelord:

Ikke gå glipp av